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RECEPTES EN 3 IDIOMES


1     OUS FERRATS AMB PATATES I PERNIL

        INGREDIENTS:
  • 4 Llesques de pa
  • 1 ou per persona 
  • patata per persona
  • 100g  pernil  ibèric de gla
  • 200g  llard de porc 
  • Sal
  • Pebre
  • 2alls 
  • 1l d’oli d’oliva verge extra

ELABORACIÓ:

1- Pelem I tallem les patates a rodanxes primes I les salpebrem

.2- En una casola ampla ,hi desfem el llard de porc a poc a poc .Un cop desfet al llard ,hi tirem els aixafats I les patates .Ho cobrim tot amb oli d’oliva I ,sense que arrenqui el bull , les confitem uns 20 minuts.Pasada aquesta estona ,les traiem de la casola I les escorrem .Possem les patates en una paella ben calenta fins que ens quedin cruixents.

.3-En un pot alt , hi possem oli ,I quan estigui ben calenta (sense deixar que es cremi, només que fumegi una mica )hi suquem l’aranya per evitar que se’ns enganxi l’ou en treure’l.Trenquem l’ou I el tirem dins una tassa,el fem lliscar a poc a poc dins l’oli I amb l’ajuda de l’aranya, anem tirant oli sobre l’ou perqué es vagi fent .

4- Ho servim possant la patata ,l’ou ,la sal I el pebreiuns quants tallets de pernill



2     FRIDE EGGSWITH POTATOS AND HAM

NGREDIENTS
  • 4 slices of bread
  • 4 eggs for person
  • 3 potatoes for person
  • 100 g Iberian Bellota Ham
  • 200 g pork lard
  • salt
  • pepper
  • 2 garlic
  • 1 l of extra virgin olive oil
PREPARATION


1- Peel and cut the potatoes into thin slices and skip them.   2- In a broad pan, we gradually lower the pork lard. Once the butter is discarded, we throw crumbled garlic and potatoes. We cover everything with olive oil and, without boiling the bull, we cook for about 20 minutes. After that, we took them out of the pan and drained them. Put the potatoes in a hot pan until they are crunchy.

3- In a tall pot, we put oil, and when it is hot (without letting it be burned, it only smells a bit) and we take the spider to prevent it from sticking the egg to remove it. We break the egg and we throw it in a cup, we slowly slide it into the oil and with the help of the spider. We're throwing oil over the egg for it to go.

4- We serve it by putting the potatoes, egg, salt and pepper and a few ham chops.




3     HUEVOS FRITOS CON PATATAS Y JAMÓN



INGRADIENTES:
  • 4 rebanadas de pan
  • 4 huevos por persona
  • 3 patatas por persona
  • 100 g jamón ibérico de bellota
  • 200 g manteca de cerdo
  • sal
  • pimienta
  • cebollino
  • 2 ajos
  • 1l de aceite de oliva virgen extra

ELABORACIÓN:

1- Pelamos y cortamos las patatas en rodajas delgadas y las salpimentamos

2- En una cazuela ancha, hay deshacemos la manteca de cerdo despacio. Una vez deshecho la manteca, echamos los ajos aplastados y las patatas. Lo cubrimos todo con aceite de oliva y, sin que hierva, las confitamos unos 20 minutos. Pasado ese tiempo, las sacamos de la cazuela y las escurrimos. Ponemos las patatas en una sartén bien caliente hasta que nos queden crujientes.

3- En un bote alto, hay ponemos aceite, Y cuando esté bien caliente (sin dejar que se queme, sólo que humee un poco) hay mojamos la araña para evitar que se nos pegue el huevo en quitar-lo. Rompemos le huevo y lo echamos en una taza, lo hacemos deslizar lentamente dentro del aceite Y con la ayuda del la espatula, vamos tirando aceite sobre el huevo para que se vaya haciendo.

4- Lo servir poniendo la patata, el huevo, la sal y la pimienta y algunos trocitos de jamón












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